mandag 5. november 2007

Snart jul

En liten forsmak på hva jeg skal pynte med til jul. Det er ikke lenge igjen nå!

8 kommentarer:

moderncountry sa...

Nydelig pynt!
Ja, er det ikke moro :)Er i Julestemning selv.
La akkurat ut en ny post, da jeg så beskjeden din. Tusen tusen takk Berit for koselige ord, det varmer mye!

Ha en strålende dag og ikke minst en flott uke, klem fra Aina

Juliann sa...

Så fin blogg du har! Har ikkje vore innom her før, men kjem garantert tilbake igjen! Har linka til deg i min blogg, så eg tar gjerne imot besøk :) Helsing Juliann

Landliv sa...

Nydelig! Og du: Ang. det med Beatrix Potter/barnemotiv som du skrev at du kanskje skulle lage... kan du ikke lage det og legge det for salg på nettbutikken din eller et husflidsutsalg!! Skal garantere at du vil glede en mamma til jul som får anledning til å få kjøpt noe slikt!

Juliann sa...

Hadde ei aning om ditt forige liv ja...... tykte eg såg det i språket ditt her og der. Er vel frå Klaraelven då??? Eg likar òg å høyre på svenske radiokanaler mm., har ei vag aning om at eg må ha budd i sør Sverige i eit tidlegare liv ein gong, ha ha ha, likar meg veldig godt der iallfall!!

Berit sa...

Ha, ha kanskje ikke akkurat Klaraelven men snarere Storsjön som er det nærmeste vannet. Klarafina er fra en bok av Selma Lagerlöf (Kejsaren av Portugallien). Har hatt mange kallenavn opp gjennom tiden og jeg liker Klarafina mye bedre enn det jeg oftest ble kalt - Klara, färdiga, gå!

Anita sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Jeg syns også det er mest moro å sy klær derfor så har jeg valgt å sy endel kropper, aånn at jeg kan kose meg med å sy klær til de!

Klem Anita

Kathrin sa...

Lekre jule-fine ting!
Så koselige bilder fra Danmark! Lekkert, altså.

Under en vind sa...

Ser väldigt fint ut!! Stor kram!