onsdag 28. november 2007

Baking


Det er mye fokus på julebakst for tida. Jeg lager mest godteri til jul, men noe som i hvert fall blir bakt er lussekatter. Oppskrift på lussekattene og litt mer finner du her. Husk bare at det ikke finnes noe alternativ til safran! Lussekatter er mer enn bare gule boller - Det er smak og duft av Lucia og jul!

6 kommentarer:

Juliann sa...

Du har slike gode og fristande oppskrifter på matbloggen din, skal lage noko av oppskriftene dine snart. Eg brukar også å lage lussekattar, men har alltid nøya meg med gurkemeie og kardemomme. Bør vel prøve safran snart då....

Anita sa...

Lussekatter!! Litt tidlig kanskje!! Så nydelige bilder i forrige innlegg!

Fortsatt go helg!
Klem Anita

Mita`s hjørne sa...

Koselig at du tok turen innom...
Lusekatter må vi jo ha snart, å masse annet også - til fuglene etter jul...
Så koselig det var her hos deg...

Ha fortsatt en koselig kveld...

Under en vind sa...

Härligt juligt! Kram!

Landliv sa...

Eh... pleier å bruke gurkemeie jeg da... synes du man burde bruke safran i steden? Blir det bedre smak? Lurer veldig nå - skal i gang med det neste onsdag, da skal vi gå Lucia-tog til et aldershjem

Berit sa...

Ja, jeg vil absolutt anbefale safran. Gurkemeie smaker og lukter ingenting men det gjør safran. I Sverige spiser vi kaker og boller med safran i hele advents- og juletida - ikke bare på Luciadagen altså.
Hilsen Klarafina (Berit)