Det er mye fokus på julebakst for tida. Jeg lager mest godteri til jul, men noe som i hvert fall blir bakt er lussekatter. Oppskrift på lussekattene og litt mer finner du her. Husk bare at det ikke finnes noe alternativ til safran! Lussekatter er mer enn bare gule boller - Det er smak og duft av Lucia og jul!
onsdag 28. november 2007
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
6 kommentarer:
Du har slike gode og fristande oppskrifter på matbloggen din, skal lage noko av oppskriftene dine snart. Eg brukar også å lage lussekattar, men har alltid nøya meg med gurkemeie og kardemomme. Bør vel prøve safran snart då....
Lussekatter!! Litt tidlig kanskje!! Så nydelige bilder i forrige innlegg!
Fortsatt go helg!
Klem Anita
Koselig at du tok turen innom...
Lusekatter må vi jo ha snart, å masse annet også - til fuglene etter jul...
Så koselig det var her hos deg...
Ha fortsatt en koselig kveld...
Härligt juligt! Kram!
Eh... pleier å bruke gurkemeie jeg da... synes du man burde bruke safran i steden? Blir det bedre smak? Lurer veldig nå - skal i gang med det neste onsdag, da skal vi gå Lucia-tog til et aldershjem
Ja, jeg vil absolutt anbefale safran. Gurkemeie smaker og lukter ingenting men det gjør safran. I Sverige spiser vi kaker og boller med safran i hele advents- og juletida - ikke bare på Luciadagen altså.
Hilsen Klarafina (Berit)
Legg inn en kommentar