lørdag 27. september 2008

Hjertehilsen

På oppfordring fra Norske Interiørblogger vil jeg være med å spre litt kjærlighet i Bloglandia. Jeg ble litt skuffet når jeg oppdaget at bloggere også kan vise sine dårlige sider. Jeg velger å tro at det er sjeldne unntak. Jeg sender derfor
varme hjertehilsener til alle bloggere der ute!

12 kommentarer:

Karna sa...

Lurt....mye oppgulp for tiden, orker ikke engasjere meg, heldigvis er det frivillig å blogge og ikke minst å lese bloggene...liker en ikke en blogg, så får en heller la være å besøke den, istedenfor å legge igjen sure kommentarer!

Ja til mer KJÆRLIGHET og gode ord!

God søndag!

Sanna sa...

I can feel the love ! Sier som du at det er utrolig hva noen bloggere kan få seg til å si i en slik debatt som har gått på NIB. Men vi får bare tro de hadde en veldig dårøig dag den dagen de la inn kommentar.... eller ??

Bak en Sky sa...

Takk for kjærligheten og takk for kommentar inne i bak en sky!!!Skal virkelig sjekke ut tipset om den muffins siden. Har litt muffinsdilla jeg skjønner du!hehe....Hvis du også er gira på herlige muffinser må du sjekke ut muffinsboken min som jeg skrev om i et tidligere innlegg!!

Ha en super søndagskveld!

Leva som jag sa...

Love is in the air :-) Ha en god vecka
kramar Malin

Villblomsten sa...

Takk for titten på siden din :-)
Du har mye flott :-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Litt "grums" finnes det vel over alt - men blogging er koselig, så vi får holde på det... ikke bry oss om sure kommentarer, ikke værdt å bruke energi på det...

Ha en koselig dag og uke...

Anonym sa...

hei hei. Nydelig med grått. Flotte ting du hadde.Syns du har en flott blogg.fy a´meg så uggent det var med de dårlige komentarene, men det kan hende de som skrev hadde en vond dag, og gjerne angrer no.Håper vi ikke ser mer til den slags.De tonene skal hvertfall aldrig komme fra meg. Ønsker deg en fin ettermiddag.

Lena sa...

Enig med deg - oppgulp kan jeg virkelig spare meg for!!! So - I feel the loooove!!!
Ha en fremdeles flott uke!!!

Lena sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Catrin sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg!!

Kram'A-C

Ann-Catrin sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg!!

Kram'A-C

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.