søndag 13. april 2008

Hageliv

Vår i sikte? Uansett om det er litt kjølig til å begynne å stelle i hagen kan jeg drømme om vår til disse bildene. Nydelig frøpose!

En deilig sykkeltur i vårsolen!
En kopp te samtidig som jeg nyter synet av nylig plantede pelargonier.


Deilig såpe til grønne fingre!


Tingene på bildene er å få kjøpt hos I Gros Hage og Annas Rom.

16 kommentarer:

tulipanerogkrystaller sa...

Heisan.
Flotte bilder. Ser du har lik sykkel som jeg har tenkt å kjøpe meg.Tenkte å bli sprek og sykle til jobb. Lurer derfor på hvor du har fått tak i de flotte kurvene på sykkelen din. De ser veldig fine ut.
Ønsker deg en flott uke. Hilsen Marit.

sol&bolig sa...

Hei! La merke til den fine frøposen og visste at eg hadde sett det bildet eit eller anna sted før. Eg har ei bok som heiter: "The complete book of flower fairies". Her er det alver og dikt til mange blomster. Eg likte godt te-koppen din og dei fine pottene som du hadde planta i. Ha ein fin kveld!

Elaine sa...

Ja visst längtar man efter hagesäsongen. Bilderna var alldeles sköna. Jag har aldrig varit så sent ute med att ta fram mina pelargoner. Vädrets makter har inte direkt inspirerat till hagliv......fniss.........
Men den som väntar på något gott.......
Klem!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Her var det jammen masse flott ja... og den koppen var jo perfekt - må nok innom Annas rom og Gros hage...
Har puslet i hagen og drivhuset i dag, bare kost meg...

Ha en koselig kveld og uke...

Elzie sa...

Verkligen snygga saker. Fröpåsen inspirerar till att så hej vilt, men jag är rädd att jag skulle smutsa ner den fina bilden. Är alltid så smutsig när jag är i trädgården *s*.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anita sa...

Så flotte kurver på sykkelen! Men jeg sykler på offroader, så det blir litt kræsj;o) Har egentlig bestemt meg for ikke å så iår men.. Er jo såå mange fristelser!!
Ha en vårlig uke!

chatrine sa...

Heihei!
Så mye nydelige, sommerlige ting! ja nå venter vi på våren, og varmen ja!! Ser ut for at den ikke kommer hit med det første.
men drømme kan vi jo likevell!:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Må jo bare si at de bøkene er ikke på norsk, den ene er på svensk og den andre er på engelsk - men bildene er jo like flotte...

Ha en flott onsdag...

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oh så underbar vårbilder..blir ju alldeles salig!!

ha en finfin helg

kram A-C

Karoline sa...

å for noen herlige bilder.jeg fikk så lyst på både sykkelen og til å ha koppen til kaffen ute i hagen. sa du annas rom hos anniche??? da vet jeg hvor jeg skal ta turen!!! jeg har koppedilla...en og hver skal helst være litt unik. og den der var bare såå søt og herlig til pausene i lukingen...;)
gøy med bladet, og bladet er vel verdt en lesing, men det med oss er bare det lille jeg viser altså! men veldig fornøyd med en såklart. nå er det enda flere som ser hjertene våre, listene begynner å bli lange, artig, bare vi får tid til hagen også...;)
god helg!!!!

Magny sa...

så koselige saker! heldig visst du bor slik at du kan handle på Annas Rom...
God solskinnshelg, og takk for titten innom meg :O)

Hulda sa...

Virkelig lekre ting på disse bildene! :)

Må ha vært en opplevelse på årsmøtet, sikkert massvis av fine bånd, blonder og stoffer. :)

Tonje sa...

Det er så mange vakre ting som frister rundt omkring i disse flotte butikkene vi har på nettet,og disse bildene var inget unntak...herlig med litt inspirasjon!

Gårdsromantik sa...

Så vackra ting - dom där fröpåsarna har jag sålt i min butik!
Är vackra som dekoration efetr det att fröna är sådda!

Kram Maud

Mia sa...

Å så mye fint, men var har du fått tag på potteskjulerne, dem var jätte fina. Just nu sitter vi på hytta med snø opp øver øronen, mens vi sitter och njuter i solen.
Ha en fortsat fin helg.
Hilsen Mia

Trines Hus og Hage sa...

Koselige bilder og herlig å hygge seg med vårtanker! Den har virkelig kommet nå. Sol og godt vær om dagen. Fortsatt god helg til deg! Trine