lørdag 28. juni 2008

Kära nån.....

.....så vackra kläder! Ble så betatt att jeg til og med glemmer hvordan jeg skal uttrykke meg på norsk.

Hur som helst så fant jeg denne linken til
Eden´s bouquet hos Leva som jag.






fredag 27. juni 2008

Kjerringråd

Jeg har vært på loppis og "fyndat". En søt liten vase, og ett aldeles bedårende smykke. Det mangler ett feste men er fint å ha til pynt andre steder enn på meg selv.

Vasen har et hvitt belegg på innsiden, og det er her jeg trenger et kjerringråd ........ hvordan får jeg bort dette belegget? Det er for trangt å komme til med oppvaskbørste og slikt.........




Denne har jeg ikke kjøpt men jeg skulle gjerne ville ha. Vi hadde et slikt sett hjemme hos meg da jeg var barn. Det sto bare bortgjemt et sted...var ikke akkurat moderne å ha slikt fremme da.

onsdag 18. juni 2008

Gave

Se her hva som lå i min postkasse i dag. En gave fra Jorunn som har bloggen Gøy på landet.
Jeg er veldig glad i prikker - noe som kommer frem i tidligere innlegg. En perfekt gave som jeg ble veldig glad for å få. Takk Jorunn!
En annen ting jeg er veldig glad i er denne sparken. Jada jeg vet at det ikke er sparkføre på en god stund enda. Dessuten er den i ikke kjørbar stand som man kan se.
Min onkel lagde denne til meg da jeg var 3 år. Den var RØD og hadde mine initialer malt i SØLV! Gjett om jeg elsket den sparken! Tiden har satt sine spor..... den er ikke like rød, initialene er nesten ikke lesbare, og jeg er ikke 3 år ..... men jeg husker hvordan det var å sette av utfor bakken!

onsdag 11. juni 2008

Spise ute

En herlig helg i Stavern!
God mat og drikke, og ikke minst
godt vær!



mandag 2. juni 2008

Utfordring

Jeg har fått en utfordring av Sisselles lille hus.
Den lyder som følger:
"pick up the nearest book- open on page 123- find the fifth sentence- post the next three sentences- tag five people, and acknowledge who tagged you"

Ikke en eneste bok å finne i rommet der PC´n står. Syrommet er nærmest. Der er også den bok jeg er mest glad i akkurat nå. Denne!

Det er bare det at så mange sider finnes ikke i denne boka. Ut på leting etter en ny bok...... på soverommet denne gang. Der ligger denne tykke boka som er lånt av en kollega med bokdilla. Handlingen utspinner seg i India i tiden fra selvstendigheten 1947 til unntakstilstanden i 1975. Den er på 781 sider. Kanskje derfor jeg ikke har begynt på den enda.


Her er tre setninger fra boken.
"Mens Dhukis far spiste, gjentok han for kona alt han hadde fått høre i løpet av dagen. "Panditens ku er ikke frisk. Han prøver å få solgt den før den stuper."

Jeg sender utfordringen videre til de som enda ikke har hatt den. Jeg synes egentlig ikke noe om å gjøre på denne måten, men om jeg i det hele tatt skal bli ferdig med å poste innlegget må jeg bare gjøre det slik denne gangen.
Ha det godt i solskinnet alle sammen!