onsdag 30. april 2008

Hurra!!!

Jeg har vunnet et gavekort! Magdalena hadde en konkurranse på sin blogg. Jeg er så heldig at jeg får handle for 1000 kroner hos Hans Mikael i Stockholm. Dobbelt heldig er jeg at gevinsten kom akkurat i dag fordi jeg hadde allerede planlagt en tur til "tjocka släkten" i helgen. Jeg gleder meg, gleder meg, gleder meg .......!

Her er et par bilder fra Magdalenas webshop Par Courrier.





lørdag 26. april 2008

Loppis

Jeg har gjort slik som mange andre på denne tida av året - nemlig vært på loppemarked!Dette er dagens funn. Ett sølvfarget fat og en nydelig liten glasskål. Fire kaffekopper med gullkant. Jeg betalte bare 10 kroner for alle fire! Ingen fat til men jeg tenkte de var fine å servere sjokolademousse i.
Glasset med telys er ikke ett loppisfunn - men absolutt ett funn!
Fikk også tak i ett fat til min blomsterpotte som har vært vist på bloggen før. Nå da jeg ikke risikerer vannlekkasje kan jeg kanskje skaffe en liten blomst å ha oppi.

søndag 13. april 2008

Hageliv

Vår i sikte? Uansett om det er litt kjølig til å begynne å stelle i hagen kan jeg drømme om vår til disse bildene. Nydelig frøpose!

En deilig sykkeltur i vårsolen!
En kopp te samtidig som jeg nyter synet av nylig plantede pelargonier.


Deilig såpe til grønne fingre!


Tingene på bildene er å få kjøpt hos I Gros Hage og Annas Rom.

søndag 6. april 2008

Helgen over

Jeg har vært på Norsk Quilteforbunds årsmøte i helgen. Masser av butikker med de nydeligste stoff, bånd, blonder ...


Jeg gikk kurs i denne teknikken med å sy sirkler på maskin. Detaljbildet er fra en duk som kursleder Rie Norum har sydd og quiltet. Den andre kurslederen var Hilde Aanerud Krohg. Sammen har de laget boka Quiltegleder.


Se så fine baksider man kan ha på teppene. Det ene er ett stoff som ser ut som korsstingsbroderi. Det andre teppet har ett bånd sydd på inntil lukkekanten. Vakkert!