lørdag 29. mars 2008

Awarded




Jeg har fått en award av Hvit Linje. Awarden er for en av mine andre blogger,
Min første award som jeg ble kjempeglad for å få.
Takk Lena!

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose.Awarded parties must post the award banner on their site.The banner must remain linked to the above linked site.


Jeg velger å gi awarden videre til:

Anitas fordi du var den første, utenom mine gutter, som oppdaget Mamma Berits Mat. Dine oppmuntrende kommentarer om at du likte oppskriftene fikk meg til å tro at dette kunne være noe for fler enn mine barn.


Millans blogg för att du delar dina jättegoda och inspirerande recept med bloggvärlden. Jag är också imponerad över att du hinner ta bilder av maten innan den äts upp.


Om jag var din hemmafru för recepten. Dom är många, goda och moderna! Jag vill ge ett extra pluss för bloggnamnet. Det är så bra att jag skulle önska jag hadde hittat på det själv.


Timian og Persille för att du skriver så trevliga kommentarer, är lite svorsk som jag, och har en koselig blogg.


Fint hemma för att din blogg har så fina bilder, du skriver så trevliga kommentarer och du delar med dig av det fina du har hemma.

tirsdag 25. mars 2008

Tada.....!

Tada!
Da er det på tide med trekning. Min kamera har vært på påsketur til Tromsø, men nå er både kamera og min medhjelper hjemme igjen. Hele 38 stykker har lagt igjen en kommentar.
Tusen takk til alle snille bloggere som skriver så koselige kommentarer!

Siden det var så mange som la igjen en hilsen har jeg besluttet å trekke to navn. Min samboer og medhjelper var så ivrig etter å trekke at bildene ble litt si som så, men her kommer resultatet... Den første vinneren er Mia! Gratulerer!!!

Mia får denne sminkepungen.

Den andre vinneren er Gita! Grattis!!!

Gita får et pyntehjerte.

søndag 16. mars 2008

GOD PÅSKE!

Hei! Vil ønske alle en riktig GOD PÅSKE! Selv er jeg en hjemmesitter i påska. Skal jobbe alle hverdager, og håper på ett lite solgløtt i løpet av helga.
Fikk lyst til å ha en liten loddtrekning her på bloggen. Alt du behøver å gjøre er å legge igjen en liten kommentar til dette innlegget. Trekningen vil bli foretatt etter påske, tirsdag 25 mars. Den som blir trukket ut vil få en overraskelse i posten.

lørdag 8. mars 2008

Butikknytt







Jeg har vært i butikken til Tresnella i Aurskog, og tatt noen inspirasjonsbilder. Mye her som frister i hvert fall meg.

tirsdag 4. mars 2008

Jeg har fått gave!!!

Jeg har fått en gave fra Kathrin. Tusen, tusen takk! For en tid tilbake tok jeg en Pay it Forward-utfordring på Kathrins blogg, Dans på roser. Som alle vet er Kathrin kjempeflink til håndarbeid, og hun har strikket en kjøkkenklut til meg. Min første tanke var at denne er allt for fin til å brukes. Den kommer nok til å ligge til pynt en god stund tenker jeg. Jeg har så utrolig stygt kjøkken (og jeg tuller ikke) at jeg kommer nok ikke til å vise noen bilder derfra.

lørdag 1. mars 2008

Gamle putevar




Jeg var så heldig å finne gamle putevar til salgs på Fretex. Nydelige blonder og broderier - og det til bare 20 kr stykk.