fredag 25. januar 2008

Quilt og hekling

Jeg har også falt for fristelsen og begynt å helkle på ett bestemorteppe etter inspirasjon fra Mia og Anita bla. Har bare ett forsøk på hekling bak meg men det går over all forventning - men ikke veldig fort.
Viser mitt rosa teppe igjen - litt større denne gang. Har fått en forespørsel fra Gita - som har en jättetrevlig blogg . Mitt teppe er i en storlek som kallas lapquilt - altså inte spesiellt stort men lagom att krypa in under framför TV:n. Rutorna har jag skurit 5 1/2 " x 5 1/2" och det är 90 stycken i allt. Baksidan är av fleece och jag har därför ingen extra vadd emellan.

mandag 14. januar 2008

Tepper til lyst

Kunne bare ikke motstå å vise et par av mine favorittepper. Det rosa er nok min favoritt. Det er sydd av stoffer jeg har byttet til meg eller fått. Stoffet med roser, engler og skrift liker jeg veldig godt. Stoffet med hattepikene har jeg fått av min gode syvenninne Marit. Hjertene som jeg viste i ett tidligere innlegg er også gaver fra Marit.

søndag 13. januar 2008

Slumreteppe

Jeg har sydd et slumreteppe i beigetoner.
Føler akkurat nå for å tulle meg inn i teppet, og lese en god bok.

fredag 4. januar 2008

Nu är glada julen slut, slut, slut

Nå er det meste av julen pakket bort selv om det er mer enn en uke igjen til "tjugondan". Litt av det som ikke er typisk julete er fortsatt fremme. Vil jo gjerne ha litt nytt til våren, og ikke bare det fra i fjor. Noen som kjenner seg igjen?