onsdag 24. oktober 2007

Pay it forward


Jeg fant denne utfordringen hos Dans på roser, og tok den på strak arm.
Jeg vil sende en håndlaget gave til de 3 første som legger igjen en kommentar med ønske om å delta i PIF utvekslingen. Jeg vet ikke hva gaven vil bli enda, og du får den kanskje ikke i morgen eller uken etter, men du vil motta den innen 364 dager, det lover jeg. Det eneste du trenger å gjøre i retur er å "Gi det videre" ved å love det samme på din blogg.

Gaver

Jeg har en fridag i dag, og har vært på en bitteliten innkjøpsrunde. En stor pose lavendel, servietter og magnetkors. Gaver til heldige mottakere!

mandag 22. oktober 2007

Markedsdag


I helgen var det markedsdager og jeg var der med noen av mine egenproduserte ting. Det var bare så utrolig gøy. Fikk solgt noe, og knyttet noen kontakter for eventuelt fremtidig samarbeid. Ullundertøy og masse hyggelige mennesker gjorde at jeg holdt varmen selv om det foregikk utendørs.

tirsdag 16. oktober 2007

Puter




Jeg syr puter for tida. De er ikke helt ferdige, og derfor vises bare et lite glimt. Det er så morsomt å få utfolde seg bland engler og blonder at jeg storkoser meg.
En annen ting er at jeg har bestemt meg for å skrive på norsk i blogen. Jeg har ikke helt kunnet bestemme meg for om jeg skulle skrive på norsk eller svensk, og derfor har jeg skrevet på knagglig (Vad heter det på norsk?) engelsk. Hmmm....Det virker ikke helt problemfritt men jeg tar sjansen og kan i hvertfall love at det blir skrevet på svorsk.

onsdag 10. oktober 2007

Kremmerhus/Cones



Jeg har laget de nydeligste (om jeg får si det selv) kremmerhus. De er bare til pynt!
Today I have made these gordeous (if I may say so) cones.

søndag 7. oktober 2007

Hjerte/Heart


Angel Hearts made of linen and my childshoods angel. I am going to sell them at a local market later in October. They are also for sale in my small Blog Shop.